Hiusten Hoito Teatteriin

Yleensä jos joku liittyy hiusten hoitoon ja teatteriin se se kova työ joka tehdään jolla saadaan näyttelijöistä niin upeita. Hiukset ovat nimittäin erittäin tärkeä osa teatteriesityksiä. Joissain paikoissa pistetään niin paljon työtä sen eteen, että näytettäisiin hyvältä. Kuitenkin vastassa on kaikenlaisia monimutkaisia asioita, kuten esimerkiksi miten ne pysyvät pystyssä tai tietyssä asennossa erilaisten esiintymisien aikana. Joskus vauhti on todella kovaa ja hiusten on pysyttävä perässä!

Mutta on olemassakin toinen seikka josta ei yleensä niin paljoa puhuta. Nimittäin teatterissakävijöiden hiukset. No tietysti, jos kysessä on jonkinlainen julkkis tai jotain vastaava, voidaan olettaa että hiuksista puhutaan jossain idioottimaisissa lehdissä. Mutta noin muuten, on hyvä huomioida että todella moni pistää hiuksiinsa paljon työtä ihan vaan käynnin ja nauttimisen puolesta!

Minä myös kuulun tähän ryhmään, ja viimeaikoina etsin jotain hyvää ideaa, mitä tekisin hiuksilleni. Nimittäin hiusten hoito ei ole koskaan ollut minun voimakkaita puoliani. Varsinkin kun en enää ole edes kummemmin hoitanut niitä millään tavalla vaikka käyn teatterissa ahkerasti. Halusin siis saada kuntoni kohentumaan ja samoille tasoille kun kanssakävijät.

En ole päässyt kun vasta shampoon pariin, mutta se on kuitenkin kaiken a ja ö ilmeisesti. Olen aikasemmin huomioinut esim sitä että kuinka shampoo vaahtoaa, ja ilmeisesti tämä ei todellakan ole totta. Myöskään mitään tuoksuja ei kannata ottaa, ei niistä ole oikeasti mitään hyötyä. Jos haluaa laatushampoon joka todella toimii, on yleensä mentävä yksinkertaisiin ratkaisuihin.

Näin ainakin neuvoi hiustenhoito.com sivusto, ja sen koommin hiukseni ovatkin olleen todella kauniita!! Kiitos siitä Maria Hoidolle!

Piia

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi