Korkealentoinen ”Flying Acrobatic Show” akrobatiakokemus

Pekingin Chaoyang-Teatterossa on esitys, joka ällistyttää katsojia päivittäin. Esitys, jossa on korkeita stuntteja sekä outoja, mutta kauniita venyvyystemppuja.  Tämä on Pekingin Lentävän akrobatian esitys. Todella taitavien kiinalaisten akrobaattien pitämä esitys, joka tekee vaikutuksen jokaiseen turistiin Pekingissä. Esityksen englanninkielinen nimi on: Flying Acrobatic Show ja voit tutustua linkistä heidän viralisiin ”Beijing Acrobatic Show” kotisivuihin.

Jos matkustat Pekingissä ja haluat saada paremman kuvan kiinalaisesta performanssitaiteesa, älä jätä tätä hienoa esitystä välistä.  Esitys kerää vierailijoita ympäri maailmaa, ja on hyvä esimerkki modernin ja perinteen sekoituksesta.  Esitys yhdistää uhkarohkeita temppuja vanhan kiinalaisen akrobatian kanssa luoden Pekingin suosituimman akrobatiaesityksen.

Vilkaassa Chaoyang-kaupunginosassa sijaitsevassa Chaoyang-teatterissa tämä suosittu esitys pidetään joka ilta.  Chaoyang tarkoittaa “aurinkoa päin oleva”, ja tämä kaupunginosa ja siellä sijaitseva teatteri pitävät sisällään idean jokaisen päivän kohtaamisesta valmiina kasvamaan ja muuttumaan maailman mukana.  Vuonna 1984 rakennettu teatteri on pinta-alaltaan huimat 30000 neliömetriä, josta päähalli vie suurimman osan.  Rakennuksen kirkas valaistus antaa esimakua siihen, mikä sisällä odottaa.

Pekingin akrobatiaryhmä, joukko todella taitavia akrobaatteja ja esiintyjiä, tekee esityksen temput.  Harjoitus esitystä varten vaatii kärsivällisyyttä, omistautuneisuutta ja koko elämän kestänyttä treenausta, jotka kaikki näkyvät tarkoissa ja ammattimaisissa stunteissa, jotka yleisä näkee päivittäin.

Jos vierailet Pekingissä, Lentävän akrobatian esitys on täydellinen tapa viettää ilta nauttien samalla taiteesta ja kulttuurista.  Esitys pidetään kolme kertaa päivässä, ja liput ovat melko halpoja, jos varaat ne netistä. Lippuja saa kuitenkin myös matkatoimistojen ja hotellien kautta. Esitys sopii kaikenikäisillä turisteille; lapset ihastuvat vaarallisiin stuntteihin ja hienoihin erikoistehosteisiin ja aikuiset arvostavat varmasti esiintyjien taitoja ja tarkkuutta. Emme kerro teille kaikkia temppuja, mutta uskokaa meitä kun sanomme, että Lentävän akrobatian esitys tulee olemaan Pekinginmatkasi kohokohta.

Esitys on kunnianosoitus kiinalaisten akrobaattien taidolle ja omistautuneisuudelle.  Se on taidon, määrätietoisuuden ja hohdon esitys, jota et koskaan unohda.

PS. Flying Acrobatic Show:n sivuilta löytyi myös YouTube traileri! Voit tutustua siihen tästä linkistä: Beijing Acrobatic Show. Ja vinkkinä, että älä unohda sammuttaa valoja tämän muutaman minuutin intensiivisen kokemuksen ajaksi! Nauttikaa ja tervetuloa Beijing taikakaupunkkin!

Terveiset,
Piia

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi